• Karcher VC 4s Cordless

   Прахосмукачка на батерий
   Karcher
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: 1.198-280.0
   Капацитет на контейнера (l) 1,5
   Време за работа на минимум мощност (мин) 60
   Време на зареждане до 100% (h) 3,5
   Вид батерия Литиево-йонни акумулаторни батерии
   Тегло без аксесоари (kg) 1,3
   Размери (Д х Ш х В) (mm) 270 x 139 x 1110

    

   • Подложка Soft grip на ръкохватката
   • Регулиране на мощността, с 3 степени
   • ХЕПА филтър, HEPA 12-филтър (EN 1822:1998)
   • Дюза за почистване на фуги
   • Четка за мебели

    

    

   1. Karcher VC 4 Cordless
   2. Karcher VC 4 Cordless
   3. Karcher VC 4 Cordless
   Нов
   -5%

   Подробно описание

   Безкабелна прахосмукачка с 18V литиево йонна батерия.Лесна за работа и подръжка.Без да я включваш в контакт,без да ти пречи кабел, без торбички.

   С достатъчно мощната батерия можете да почистите целият апартамент или къща. Работно рвеме до 40 минути.Тънка, компактна, акумулаторна, много лека и мощна: Нашата прахосмукачка VC 4s Cordless 2 в 1 се отличава със своето многообразие и дизайн. Независеща от електрическите контакти, тя може да се използва практически навсякъде в дома и впечатлява с постоянната си смукателна мощност (15 000 Pа) и безупречни резултати от почистване на твърди подове и килими. Това е благодарение на безчетковия високооборотен мотор, мултициклонната система за почистване с високоефективен HEPA 12 филтър и активна подова дюза. Благодарение на интелигентния, патентован превключвател и дизайн с двойна дръжка, само за няколко секунди тя се трансформира от класическа прахосмукачка в практична ръчна прахосмукачка. В еко режим нейната мощна батерия може да издържи до час - повече от достатъчно за цялостно почистване на подове, мебели и дори колата. Зарядното устройство на прахосмукачката е разположено в зоната на дръжката, така че не е необходимо станцията за съхранение да се монтира на стената и може да стои свободно на пода. Окомплектовката включва също дюза за тапицерия и фуги.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2022 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.