• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879 63 65 97
    • Очаквайте през 2019 ново от Karcher

     Karcher HV 1/1

     Новата преносима прахосмукачка Karcher HV 1/1 Bp

     Очаквайте през 2018 година новата безжична прахосмукачка от Karcher.

     Компактен, силен и безжичен
     Новата преносима прахосмукачка Karcher HV 1/1 Bp, захранвана от батерии от Kärcher, съчетава мощна работа с безжична свобода. Благодарение на компактния и лек дизайн, машината може да се използва за широк спектър от приложения. Прахосмукачката се предлага в три варианта; с подходящи принадлежности за търговци, строителни предприемачи и почистване на превозни средства.

     Литиево-йонната батерия (18 V) захранва HV 1/1 Bp със захранване за 20 минути работа. В режим на екологична ефективност времето за изпълнение нараства до над 30 минути, като същевременно се намалява шумът при работа. Състоянието на зареждане може да се види на батерията по всяко време. И благодарение на новото бързо зарядно устройство, това отнема само 60 минути, за да се зареди напълно.

     Ефективната турбина също осигурява висока всмукателна мощност. Благодарение на номиналната мощност до 115 W и въздушния поток от 33 литра / сек, компактната машина постига отлични резултати при почистване, докато само тежи около 1,8 кг - по-малко от средния лаптоп.

     В сравнение с кабелните модели, използването на безжична прахосмукачка спестява до 25% от работното време. Машината вече не трябва да се изважда от контакта и да се включи отново, за да се почисти друга стая - ефективността се увеличава. Дразненето на навиването и размахването на кабела също е нещо от миналото. Друго предимство: Липсата на кабел води до по-малко опасност от прекъсване в стаята.

     Благодарение на голямото разнообразие от аксесоари, машината е подходяща за много различни цели на употреба. В зависимост от целевата група обхватът на доставката на HV 1/1 Bp включва смукателна четка, дюза за рязане, две смукателни тръби, дюза за под, дюзи за тапицерия, дюза за почистване на автомобили, гъвкав смукателен маркуч, каишка и кутия за съхранение. По този начин, при почистване на сграда, машината бързо се превръща в прахосмукачка за пода, може удобно да се плъзга върху рамото по време на почивките и е подходяща за почистване на чувствителни повърхности в интериора на автомобила.

   • Newsletter