• 0879 63 65 97
  • Профисис - Керхер Магазин и Сервиз

   Karcher - Магазин и сервиз

   Alfred  KARCHER GMBH e  водещa в производството на почистваща техника и препарати. С постоянните нови иновативни решения, те подобряват и усъвършенствуват всеки нов модел машина и същевременно повишават качеството на почистване. Ние от Профисис ЕООД, можем да предложим решения на всеки Ваш проблем в сферата на почистването. Избирайки качеството на KARCHER  Вие избирате правилното решение. Добре развитата търговска и сервизна мрежа в България, ще ви предложи качествено и бързо обслужване както за Вашата правилна покупка, така и за гаранционното и следгаранционно обслужване.При нас работят Специалисти с над 15 годишен опит на който можете напълно да се доверите.

   Керхер с богатата си гама от почистваща теника водоструйки , парочистачки , прахо и водосмукачки , подопочистващи машини , стъклочистачки , метачки и други. Може да реши всеки ваш проблем в почистването.Препаратите на Кarcher са сертифицирани в най-добрите лабораторий.

   В сервизът ни ще намерите най-компетентните техници с многократни обучения и много сертификати.Профисис е както гаранционен сервиз на марката така и извънгаранционен такъв на Karcher за България.

   В нашият он-лайн магазин ще намерите последните модели на марката и можете да поръчате лесно и удобно през сайтът ни.

   Очакваме ви на адрес София ул.Опълченска бл.53 и на телефони 0879 636597.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0879 63 65 97