• 0879 63 65 97
  • Удължена гаранция на битови водоструйки на 5 години

   5 години гаранция на витови водоструйки

   Хоби Серия водоструйки с 5 години гаранция!!!

   Сега вече можете да удължите гаранцията на вашата водоструйка на 5 години.

   Трябва само да посетите сайта на Керхер и да регистрирате вашата Керхер водоструйка.

   Улсовието за 5 годишната гаранция е клиентът да прадстави документ зазакупуването на водоструйката и да я е регистрирал до 4 седмици след закупуването и на 

   https://www.kaercher.com/bg/serviz-i-informacija/informacija/udlzhavane-na-garancijata/udlzhavane-na-garancijata-za-vodostruiki.html

   Програмата е само за физически лица.

   Гаранционният ремонт не важи, ако дефектът е бил причинен поради поправки или намеса от страна на лица, които не са упълномощени за това от Керхер. Същото важи и в случая, когато нашите водоструйки са били комплектовани допълнително с принадлежности или с части или са били използвани неподходящо за чистене препарати, които не са одобрени за приложение в нашите водоструйки и чието ползване се е оказало причината за дефекта. Гаранцията отпада при липсваща табелка с номера на водоструйката и ненанесен върху гаранционната карта номер на уреда за идентификация. Също така гаранцията не важи за бързоизносващи се части като, но не се ограничават до: дюзи, уплътнения, ремъци, лагери, маркучи и др. Те са упоменати в ръководствата за обслужване на съответната водоструйка.

   Всяка една водоструйка подлежи на до 3 ремонта, за 3-годишния периода на удължаване на гаранцията. След това се счита, че машината е достигнала работния си ресурс.

   Гаранцията не важи за водоструйки, закупени от друга държава и регистрирани в България. Гаранцията не важи и за водоструйки, закупени от ЕМАГ Интернешънъл ООД и магазините на МЕТРО.

   Програмата за 5-годишна гаранция за водоструйки Home & Garden е валидна от 12 юни 2023 г. За водоструйки, закупени преди тази дата са валидни условията към момента на покупка.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0879 63 65 97