• 0879 63 65 97
  • Безплатна Доставка и Право на връщане

   Безплатна доставка

   Уважаеми клиенти,

   Доставката е безплатна за вас до офис на купиерска фирма Еконт или Спиди при поръчка над 50 лв. с изключение на продуктите който са поръчани на Акция "Черен Петък"

   При поръчка на Акция "Черен Петък" доставката се поема от купувача ако няма допълнителна договорка с Керхер Магазин Профисис.

   За повече информация или допълнителни договорки тел: 0879 636597 или 0889526348.

   Доставката до адрес се поема от клиентът .

   Доставките на артикули закупени на Разпродажби или акция "Черен Петък "са за сметка на клиентът освен ако няма предварително уговорка за магазинът.

   Връщането на закупена стока е един от начините за удовлетворяване на рекламация в случай на дефект. Без проява на несъответствие потребителите могат да се откажат от сделката в срок от 14 дни само ако са я сключили от разстояние. Това са възможностите за отказ от покупка, предвидени в Закона за защита на потребителите, който е хармонизиран с европейското законодателство в тази област.

   Комисията за защита на потребителите (КЗП) напомня този факт в рамките на провежданата от Европейския съюз Информационна кампания за правата на потребителите.

   Една от хипотезите, в които потребителите могат да върнат на търговеца закупена стока, е при наличие на дефект, проявил се в рамките на законовия гаранционен срок (до две години от датата на покупката) или в периода на валидност на търговската гаранция, съгласно условията в нея. След предявяването на рекламация пред търговеца, той следва да ремонтира безплатно за потребителя дефектната стока или да я замени с нова в срок от един месец. В случай че не успее да стори едно от двете, следва да направи отбив от цената или да върне парите на клиента. До връщане на парите може да се стигне и в случаите, в които дадена стока в двугодишния гаранционен срок отново прояви дефект след като вече три пъти е била ремонтирана.

   Връщане на стока с аргумент, че не допада на потребителя, не е правилен размер или подходящ цвят и пр. не е предвидено в закона, освен в случаите, когато сделката е сключена от разстояние или извън търговски обект. В тази хипотеза потребителят има право да претендира за разваляне на договора в рамките на 14 дни след доставката и връщане на парите. Законодателят предвижда тази опция с презумпцията, че потребителят не е имал възможност да се запознае с реалните характеристики на стоките само по техни снимка или описание. Правото за връщане на стока, закупена от разстояние или извън търговски обект, обаче, е различно от правото за предявяване на рекламация във връзка с установен дефект, независимо от това дали стоката е придобита от традиционен магазин или от електронен так

   Заповядате в нашият магазин и вземете уред , аксесоар или консуматив с 22% отстъпка в периода 16.11.2023 до 26.11.2021 включително.

   Заявки можете да направите и на телефон 0889 636597 в работно време.

   Ако нямаме желаният от вас артикул можете да фо поръчате на намалената цена и да изчакате доставка.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2023 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0879 63 65 97