0
Вход и Регистрация
Телефона за поръчки и доставки 0879636597

Керхер сервиз София

Сервиз за Керхер водоструйки, пароструйки, парочистачки, прахосмукчаки и други уреди с марката Керхер.Ние от Профисис сме с опит в сервизната дейност с Керхер машини. Телефон за връзка 0879 63 65 97.

ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪН ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ KARCHER

Профисис ЕООД е официален гаранционен и извънгаранционен сервиз за почистваща техника Karcher, Woma, Ringler, за България. С представителства в София, Габрово, Дупница.

Извършваме ремонт на пароструйки, водоструйки, прахосмукачки, парочистачки, стъклочистачки и други уреди с марката Karcher.

Гарантиран професионализъм. Най-високо качество.Сертификати за обучения

За нас качественото и бързо сервизно обслужване е привилегия за всички клиенти. В нашите сервизни офиси, вие ще получите пълната гама от сервизни услуги, с оригинални части и консумативи, извършени с висок професионализъм и във възможно най-кратки срокове.

Нашите сервизни техници са подготвени да извършат всяка сервизна услуга, от която се нуждаете, да Ви окажат навременна и компетентна помощ.

Гаранционно обслужване – извършваме според гаранционните условия и стандартите на фирмата производител.

Гаранционното обслужване може да бъде отказано при следните случаи:

Извънгаранционно обслужване – конкурентни цени, оригинални резервни части, максимално кратки срокове. Сервизните ни офиси разполагат със складови наличности на оригинални резервни части от производителите Karcher.

magnifier