• 0879 63 65 97
  • Едночеткова мивка за товани автомобили RBS 6012

   Подвижна четкова мивка за реисево Karcher RBS 6012
   Karcher
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Почистване с вода под високо налягане-приложимо в всяка една сфера на почистването.Керхер е компанията която всяка година оптимизира свойте водоструйки и пароструйки за по-голяма ефективност.Със свойте иноваций Karcher дава повече живот и ефейтивност на свойте машини работещи с високо малягане.Керхер е лидер на пазара с най-голяма гама както от хоби водоструйки така и от професионални водоструйки и пароструйки.

   1. Едночеткова мивка Karcher RBS 60-12
   2. Едночеткова мивка Karcher RBS 60-12
   3. Едночеткова мивка Karcher RBS 60-12

   Подробно описание

   За по-бързо и по-качествено почистване на автобуси и други товарни автомобили.Идеална за големи автопаркове на камиони и автобуси.Захранване 3 ~ / 400 V / 50 Hz, двойно монтирана четка и здрава, заварена алуминиева рамка. Валът на четката се задвижва от мотор със самозатягаща се верига, докато две тръби с дюзи, интегрирани в рамката на четката, осигуряват обливането на четката, изработена от сегменти с профилирани полиетиленови влакна. RBS 6012 разполага с 4 лесно въртящи се колела, които правят възможно безпроблемно маневриране и позициониране до автомобила. Контури на автомобила с наклон до 10 ° също могат лесно да бъдат достигнати. Структурата на системата е напълно устойчива на корозия благодарение на висококачествени компоненти, като колелото за регулиране от неръждаема стомана. Предпазителят отпръски е изработен от специален полиестер, а меките гумени ролки на рамата по всяко време осигуряват необходимото разстояние до автомобила. Странична, предна и задна част на автобуси, камиони или дори съчленени камиони се почистват бързо, ефективно и внимателно.

   Цената се определя от конфигуратор след запитване и оглед от наши специалисти.

   За информация : 0889526348

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2023 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0879 63 65 97