• 0879 63 65 97
  • K 4 POWER CONTROL CAR & STAIRS

   Среден клас битова водоструйка с пянообразувател,четка за кола и четка за твърди повърхности.
   Karcher
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад
   Арт. №: 13240400
   Вид на тока (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
   Работно налягане (bar/MPa) 20 - 130 / 2 - 13
   Дебит (l/h) 420
   Консумирана мощност (W) 1400
   Ефективност за единица площ (m²/h) 30
   Дължина на маркуча 6
   Тегло без аксесоари (kg) 11,4
   Размери (Д х Ш х В) (mm) 397 x 305 x 584

   Почистване с вода под високо налягане-приложимо в всяка една сфера на почистването.Керхер е компанията която всяка година оптимизира свойте водоструйки и пароструйки за по-голяма ефективност.Със свойте иноваций Karcher дава повече живот и ефейтивност на свойте машини работещи с високо малягане.Керхер е лидер на пазара с най-голяма гама както от хоби водоструйки така и от професионални водоструйки и пароструйки.

   1. Karcher K 4 Power Car Stairs
   2. Karcher K 4 Power Car Stairs
   3. K 4 Power Aksesoaries

   Подробно описание

   С водоструйката К 4 Power Control Home - лесно да изчистите всяка повърхност с подходящото налягане. Благодарение на приложението Kärcher Home & Garden може да настроите подходящото налягане и да получите много съвети и идеи за почистване на различни обекти и повръхности - за перфектни резултати. Освен инструкции за работа приложението предлага инструкции за сглобяване, поддръжка и грижа за машината. Налягането може да се зададе с едно завъртане на струйника и да се предаде към пистолета за високо налягане G 145 Q Power Control. Комплектът Car Cleaning Kit за цялостно почистване на колата се състои от пеногенератор, въртяща се четка за миене и 1 литър шампоан за кола. Комплектът Stairs kit с мощна четка PS 30 е подходящ за почистване на всякакви повърхности на открито. K 4 Power Control впечатлява със системата за регулиране Plug 'n' Clean System ( смяна на почистващия препарат с едно движение), телескопична дръжка за по-лесно транспортиране, удобна паркинг позиция с лесен достъп до различните аксесоари.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2023 Karcher-profisys.bg
   • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
  • 0879 63 65 97